TOPFEEL PACK CO, LTDiku produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk bungkusan kosmetik. Produk utama kalebu botol akrilik, botol tanpa udara, jar jar, botol kaca, sprayer plastik, dispenser lan botol PET / PE, kothak kertas lan sapiturute kanthi keterampilan profesional, kualitas stabil lan layanan pelanggan sing apik, perusahaan kita seneng pujian ing antarane para pelanggan.

(1) Bengkel resik -GMP

(2) -60000 area kothak kerja kothak.

(3) Produsen / supplier kemosimis.

(4) -ISO 9001: 2008, SGS, 10 taun Gold Supplier sertifikasi.

about1

Konsep TOPFEELPACK yaiku "Wong berorientasi, ngupayakake kesempurnaan", kita ora mung menehi produk sing apik lan apik kanggo pelanggan, nanging uga layanan pribadi. Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan kanggo tundhuk karo pasar kemasan kosmetik sing ganti, kita nempatake pentinge babagan operasi merek lan propulsi gambar sakabèhé, njupuk kesempatan sing sugih kanggo ngrancang lan nggawe kontan kosmetik, kita nyoba supaya kabeh sampurna kanggo gawe marem panjaluk pelanggan .

Produk kita dieksport kanthi akeh menyang Amerika, Eropa, Australia lan akeh negara ing Asia Tenggara. Kita duwe reputasi bisnis sing apik lan kanthi tulus ngarep-arep nggawe masa depan sing luwih apik.

about2
about3
about4

Topfeelpack uga bisa nyedhiyakake layanan OEM / ODM profesional, Kita bisa ngrancang kemasan, nggawe cetakan anyar, nyediakake dekorasi khusus, label lan kothak warna njaba. Kanthi total solusi kemasan kosmetik kanggo mbantu nyorot merek sampeyan, tambahake regane produk lan ngirit biaya. Paket inovatif yaiku Marketing gampang.

Kita miwiti konsep "solusi kosmetik bungkusan" kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan kemasan "one-stop".

about5
about6

KESIMPULAN KAMI

fair

KAMI SIJI

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4
zhengshu5
zhengshu6