Alamat

Kamar 501, Bangunan B11, Taman Budaya Budaya Zongtai, Xi Xiang, Daun Bao'an, Shenzhen, 518100, China

Telpon

0086-18998934566

0086- (0) 755-25686685

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita