huodong1
huodong2
huodong3
  • 2 Ing 1 Tabung Tabung Dual Dobel

    1. Kapasitas: 25ml ditambah 25ml, 30ml ditambah 30ml, 50ml ditambah 50ml, 100ml ditambah 100ml lan liya-liyane. 2. Anyar: Loro formula ngisi rong tabung kamar lan metu kanthi kapisah, banjur digabung.
    Waca liyane
  • Botol Pengiriman Siri Bahan Piring Materialing PET

    1. TE04 botol mata krim tanpa pipa karo pemohon, pilihan aplikasi pemohon bahan aloi. 2. Botasi seri bahan PET 120 ml lotion botol, botol 200ml ton lan jar 50ml. 3. TB08 100 ml botol semprot semprot
    Waca liyane
  • Botol Serum Ora Awal Baris Kanthi Pelamar Sing Beda

    1. Botol Serum Awal Krim Mripat Kanthi Pelamar Sing Beda. 2. 30ml Botol Sanitizer Portable Tangan Kanggo Siswa. 3. Botol Botol Pipa Kanthi Flip Top Lan Sprayer.
    Waca liyane
  • Botol Pump Pump Pump Concise Concise

    Desain wangun Botol Pump Bottle Concise, sugih kosmetik busa sutra. Bahan-bahan panganan kelas botol PA12 Airless Botol, bisa dadi efek matte tanpa cat semprotan. PJ42 PCR Jar 100% Plastik Daur-ulang, jar materi PP-PCR kurang luwih desain.
    Waca liyane
  • Botol Deodoran lan Dropper Botol Jar Jar

    Desain bentuk Botol PDD01 Deodorant Botol, deodoranant 10ml kanthi bahan kaca lan bal roller kanthi bahan baja. Materi PP Botol Airless PA16, warna lan cetak khusus ditampa. Botol Dropper PDW01 lan PJW01 Jar Jar Kaca, nyemprotake jar warna panton lan botol tetes, sutra ...
    Waca liyane
  • Botol Kamar Dual Lan Botol Airless PCR Ecoess sing ramah

    Botol ing kamar kamar plancongan ing rong ruangan PL19 100ml, rong jinis produk, kumpulake rong jinis rumus sekaligus. TA04 AS Botol Airless Klasik wangun desain prasaja, warna kustomisasi pribadi lan percetakan ditampa. Botol Topfeelpack PAR E66 sing ramah Echo, yaiku ...
    Waca liyane
  • Botol Kamar Dual sing Popular kanggo Perawatan Kulit & Perawatan Mata

    Proposal Kemasan Kosmetik ing wulan Juli saka TopfeelPack, Botol Kamar Dual populer kanggo Penjagaan Kulit & Perawatan Mata.
    Waca liyane
  • Konsumsi saka botol susu saya mundhak

    Miturut pratelan dening analis Mac Mackenzie, permintaan global kanggo botol PET mundhak. Pratelan kasebut uga nemtokake manawa taun 2030, permintaan kanggo rPET ing Eropa bakal mundhak 6 kaping. Pieterjan Van Uytvanck, kepala pimpinan ing Wood Mackenzie, ujar: "Konsumsi saka ...
    Waca liyane
  • Dhasar dhasar botol tanpa udara

    1. Babagan botol tanpa angin Isi saka botol udara ora bisa diblokir kanthi udhara supaya nyegah prodhuk saka ngoksidasi lan mutasi amarga ndemek hawa, lan bakteri bakteri. Konsep teknologi tinggi nyedhiyakake level produk. Botol vakum sing nembus ...
    Waca liyane
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2