Botol transparan sing cetha 15ml 30ml 50ml Botol Pompa Tanpa Kosmetik

Keterangan Singkat:

15ml 30ml 50ml Pundhak Plancongan Botol Kosmetik Plastik Airless Plastik


  • Jinis: Botol Ora Airless
  • Nomer Model: TA03
  • Kapasitas: 15ml, 30ml, 50ml
  • Layanan: OEM, ODM
  • Jeneng merek: Topfeelpack
  • Dianggo: Kemasan Kosmetik

Detail Produk

Tag Product

Bahu Emas Transparent cetha 15ml 30ml 50ml Kosmetik Botol Pompa Ora Airless

1. Spesifikasi

TA03 Botol Pompa Ora Airless, 100% bahan mentah, ISO9001, SGS, bengkel GMP, Sembarang warna, dekorasi, sampel gratis

2. Panganggone Produk: Perawatan Kulit, Perawatan Murni, Toner, Losyen, Krim, Krim BB, Yayasan Cairan, Intis, Serum

3Ukuran Produk & Bahan:

Item

Kapasitas (ml)

Dhuwur (mm)

Diameter (mm)

Materi

TA03

15

96

33

Tutup: AS

Tombol: PP

Pundhak: ABS

Botol: AS

Piston: LDPE

Dasar: ABS

TA03

30

120

33

TA03

50

157

33

4Produk Komponen: Cap, Tombol, Pundhak, Botol, Piston, Dasar

5. Pilihan Dekorasi: Plating, Lukisan semprot, Cover Aluminium, Stamping Hot, Printing Screen Silk, Printing Transfer Thermal

TA03 airless bottle (1) TA03 airless bottle (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita